top of page
Modern Office interiors_.jpg

OVER ALPHAMED benelux

ALPHAMED Benelux is een B2B en B2C Nederlands bedrijf dat zich na jaren van marktonderzoek en ervaring ten doel heeft gesteld om de kwaliteit van de bescherming van mensen in de professionele en particuliere sector te waarborgen. ALPHAMED Benelux werkt voortdurend aan productontwikkeling met ingenieurs en biedt innovatieve oplossingen op het gebied van hygiëne en decontaminatie.

Koop de beste persoonlijke beschermende uitrusting en desinfecterende producten van ons. We zijn niet winstgericht en houden daarom onze prijzen stabiel, ook in tijden van crisis.

Voor ALPHAMED Benelux betekenen hoge kwaliteitsnormen niet alleen het geavanceerde niveau in wetenschap en innovatie, maar ook duurzaamheid.
Bij de distributie van producten kiezen we altijd voor de meest duurzame opties, voor onze klanten en voor de planeet. ALPHAMED Benelux ondersteunt menselijk en milieuvriendelijk wetenschappelijk onderzoek en draagt bij aan duurzaam geproduceerde en geleverde producten waardoor we een effectieve, huidvriendelijke bescherming kunnen bieden bij onze diensten.

 

Onze diensten op het gebied van op maat gemaakte beschermingsmiddelen zijn bedoeld om uw bedrijf of huishouden de ultieme bescherming te bieden die nodig is om werknemers, klanten en dierbaren te beschermen tegen infecties.

 

 Onze producten en diensten zijn gericht op de volgende belanghebbenden:
 

  •  Medische instellingen

  •  Openbare diensten organisaties

  •  Horecagelegenheden

  •  Particulieren

  •  Particuliere huishoudens

  •  Dokterspraktijken

  •  Scholen en universiteiten

 

Wij hechten veel belang aan een snelle en betrouwbare levering en werken in nauw overleg met onze klanten en leveranciers. Alle desinfectie producten zijn klinisch bewezen effectief verder verspreiding van virussen tegen te gaan.

Neem contact met ons op voor meer details.

Disclaimer: sommige producten zijn niet te koop in bepaalde landen en / of worden niet geleverd aan particuliere klanten.

bottom of page