top of page
Covid 19
Family with kids in face mask in shoppin
alphamed crowd in masks
CONTACT


Vraag een offerte aan voor een beschermende oplossing

PRODUCTEN

Ontdek de coronavirus dodende producten die voor u beschikbaar zijn.

WINKEL

Reinigings- en desinfectiemateriaal voor medisch en persoonlijk gebruik.

Ontsmettings- en beschermingsmaterialen

Wij zorgen ervoor dat we onze klanten kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten met een klinisch bewezen effectiviteit.

Gepersonaliseerde beschermingsplannen

ALPHAMED Benelux werkt voortdurend samen met ingenieurs aan de ontwikkeling van nieuwe beschermingssystemen en apparatuur voor de bestrijding van infecties.

Innovatieve oplossingen

In nauw overleg met onze klanten ontwikkelen we plannen voor beschermingsmiddelen op maat voor medische instellingen, privé-huishoudens en meer.

Tijdens de pandemie is het het beste om iedereen zo goed mogelijk te beschermen. Bent u arts, medewerker van een medisch bedrijf of heeft u een eigen bedrijf? Dan weet je niet of en hoeveel infecties er om je heen zijn. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarom zorgen wij voor desinfectieproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zodat je jezelf en je omgeving kunt beschermen tegen het coronavirus.

Essentïele Informatie Over COVID-19
Modern Office interiors
.jpg

OVER ALPHAMED benelux

ALPHAMED Benelux is een B2B en B2C Nederlands bedrijf dat zich na jaren van marktonderzoek en ervaring ten doel heeft gesteld om de kwaliteit van de bescherming van mensen in de professionele en particuliere te waarborgen. ALPHAMED Benelux werkt voortdurend aan productontwikkeling met ingenieurs en biedt innovatieve oplossingen op het gebied van hygiëne en decontaminatie.

Wij zijn niet winstgericht en houden daarom onze prijzen ook in tijden van crisis stabiel.

bottom of page